Spack spuitwerk

Spack spuitwerk is een wandafwerking/plafondafwerking die machinaal wordt aangebracht. Dat zorgt voor een superstrak effect en een mooie dekkende laag die goed afwasbaar is. Of u nu een grove of een fijne structuur wilt: bij Van den Anker zorgen we altijd  voor de juiste voorbereidingen en uiteraard werken we alles netjes af!

Werkwijze voor spackspuiten

Als eerste wordt de woning grondig afgeplakt. Dan kan er begonnen worden met het glad maken van de wanden of de plafonds. Eventuele oneffenheden, scheurtjes etc. worden netjes weggewerkt ter voorbereiding. Na het spuiten zullen we de hoeken, kanten e.d. met de kwast afwerken. Als laatste worden alle behandelde oppervlakken nog een keer goed nagelopen op oneffenheden.

Het materiaal dat we gebruiken

Het spack word machinaal aangebracht op vlakke ondergronden. Spuitspack is een pasta, meestal op basis van gips, die in een spuitmachine wordt gegoten. Deze heeft een draaiworm waardoor de pasta door de slang wordt geperst. Bij de spuitmond wordt er lucht met de pasta vermengd zodat er een nevel ontstaat. Door de juiste vermenging van pasta en lucht te gebruiken is het mogelijk om spuitspack zowel met fijne als met grove structuur aan te brengen. Ook is het mogelijk om dit in verschillende kleuren te doen.

Spackspuiten is

  • Duurzaam door de goed dekkende laag
  • Goedkoper dan schilderwerk
  • Afschrobbaar
  • een wand- of plafondafwerking met een fraai en strak eindresultaat
  • Snel aan te brengen
  • Bij schade goed te repareren

De beste spack voor al ons spuitwerk

Wij gebruiken hoge kwaliteit spack van onze leverancier van verschillende merken: “Hoeka”,Brander” en “Strikolith“. Stuk voor stuk merken die zich in Nederland keer op keer bewezen hebben door hun hoge kwaliteit.