Stukadoor

De stukadoor die u zoekt

Stukadoorsbedrijf Van Den Anker uit Uden bestaat al ruim 25 jaar. Dat betekent ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van netjes en egaal stucwerk. Wij zorgen ervoor dat al het pleisterwerk op uw muren en/of plafonds perfect wordt aangebracht: vlak en glad. Zo verkrijgt u de perfecte basis voor verdere afwerking van uw wanden en plafonds, zoals schilderen of behangen. Heeft u een stukadoor nodig voor plaatselijke reparaties? Of wilt u sierpleister laten aanbrengen? Ook dat is bij Van Den Anker mogelijk! Ook voor diverse afwerkingen van uw muren en plafonds zit u bij ons goed.

Kwaliteitsvol stucwerk

Wij zorgen ervoor dat de muren perfect glad en egaal worden gemaakt voor verdere afwerking. Maar ook als er stucwerk aan de buitenkant van uw woning of pand moet worden verricht, staan wij voor u klaar. We gaan zorgvuldig te werk en dat begint natuurlijk al bij een goede voorbereiding. Bij Van den Anker vinden we dat stucwerk verder gaat dan de techniek: het is een kunst en echt een vak apart. onze stukadoors hebben de finesse en vakbekwaamheid om van elke klus een succes te maken. We gebruiken de beste materialen zodat we elke keer weer de beste kwaliteit afleveren.

Uw stukadoor voor grote en kleine projecten

Wij pakken zowel grote als kleine stukadoorsprojecten aan en houden al 25 jaar de prijzen laag. Of het nu gaat om de reparatie van een muur, of het stuken van een complete nieuwbouwwoning: Wij gaan altijd voor perfectie. We werken snel en efficiënt en zijn het bovendien gewend om samen te werken met andere bedrijven of ZZP-ers in de bouw. We doen er alles aan om te zorgen dat uw project volgens planning verloopt, en denken ook graag met u mee!

De stukadoor die meedenkt

Klanttevredenheid boven alles. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en adviseren u graag over de beste oplossingen. Wilt u meer weten over onze lage prijzen en onze service? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan; binnen 24 uur heeft u een offerte ontvangen!

Stukadoor van stukadoorsbedrijf Van den Anker