Stukadoor Uden

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren stukadoor in de regio Uden-Mariaheide-Erp? Bij stukadoorsbedrijf Van den Anker uit Uden kunt u al 25 jaar terecht voor een breed scala aan stucwerkoplossingen. Of het nu gaat om verfijnd sierpleisterwerk of strak spuitwerk: onze vakmensen nemen de afwerking van uw muren en plafonds heel serieus. Wij gaan dan ook altijd voor kwaliteit en een perfect resultaat.

Stukadoor in Uden voor afbouw met vakmanschap

Wij hebben vele jaren ervaring in de afbouwsector. Dat stelt ons in staat om uw interieur af te werken met de hoogste precisie en oog voor detail. Van wanden tot plafonds: de resultaten die Van den Anker levert, daar kunt u nog vele jaren van genieten. Een greep uit onze diensten:

Stucwerk

U kunt ons natuurlijk inschakelen voor diverse soorten stucwerk. Behangklaar of sausklaar stucwerk zorgt ervoor dat uw muren glad en egaal worden, maar ook voor decoratief of waterbestendig stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen unieke texturen en patronen aanbrengen voor een marmerachtig effect, of juist subtiele reliëfs voor meer diepte in de muren.

Pleisterwerk en sierpleisterwerk

Door het aanbrengen van pleisterwerk worden uw muren strak en glad, zodat de perfecte basis gevormd wordt voor de afwerking met verf of behang. Wilt u iets bijzonders? Geef uw muren dan een karaktervolle uitstraling met ons sierpleisterwerk. Wij beheersen diverse technieken tot in de puntjes om de perfecte textuur en kleur te bereiken, geheel in overeenstemming met uw smaak en stijl.

Spack spuitwerk

Met spack spuitwerk kunnen we een wandafwerking machinaal aanbrengen. Met verschillende korrelgroottes en kleurmogelijkheden kunnen we uw muren voorzien van een grovere of fijnere laag, al naar gelang uw wensen. We plakken de omgeving grondig af, waarna de wanden egaal glad gemaakt worden. Met een spuitmachine brengen we het spack aan. Daarbij wordt de spack, een soort pasta, vermengd met lucht zodat er een nevel ontstaat. Deze manier van spuitwerk is goed afschrobbaar en geeft een mooi eindresultaat. Daarbij zijn verschillende texturen mogelijk. Bovendien is het kostenbesparend omdat grote oppervlakken snel behandeld kunnen worden.

Van den Anker: dé stukadoor uit Uden

Wij zijn er trots op dat we al meer dan 25 jaar werkzaam zijn in Uden, maar ook in omliggende plaatsen zoals Erp, Mariaheide en Veghel. Wanneer u wilt bouwen op vakmanschap en oog voor detail, staat stukadoorsbedrijf Van den Anker voor u klaar. Ons ervaren team en de kwaliteitsmaterialen die we gebruiken garanderen een afwerking die de tand des tijds zal doorstaan.

Meer informatie en contact

Wilt u uw interieur afwerken of transformeren met hoogwaardig stucwerk en afbouw? Dan kunt u rekenen opStukadoorsbedrijf Van den Anker. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek alle mogelijkheden om uw ruimtes perfect af te werken. Ook als u vragen heeft, twijfel niet en bel of mail ons gerust. Wij staan voor u klaar!

Stukadoor van stukadoorsbedrijf Van den Anker